Veilig op pad met de Veiligheidsapp

In september 2021 werd de gratis ArboTechniek Veiligheidsapp gelanceerd. Met deze handige app beschikken vakmensen in de technische installatie- en isolatiebranche altijd over de laatste informatie over veilig en gezond werken. De eerste reacties na anderhalf jaar zijn positief.

Actuele informatie op zak

Vakmensen in de techniek zijn vaak op pad. Soms komen zij nieuwe werksituaties tegen, of veiligheidsproblemen waar zij niet eerder mee geconfronteerd zijn. Voor die gevallen is er de ArboTechniek Veiligheidsapp, een gebruiksvriendelijke app waarmee je alle informatie over veilig en gezond werken op zak hebt.

 

“Ik vind de app erg fijn werken!”

 

Verschillende thema’s

In de gratis app blader je door naar verschillende thema’s, zoals werken op hoogte, aan elektrische installaties of in kruipruimtes. Per thema vind je er actuele informatie, stappenplannen, en de laatste minuut risicoanalyse (LMRA). Verder zijn in de Veiligheidsapp tips en veelgestelde vragen te vinden, en kun je er contact opnemen met ArboTechniek.

Steeds beter

De ontwikkeling van de app staat echter niet stil. Achter de schermen wordt voortdurend gewerkt aan inhoudelijke verbeteringen, nieuwe thema’s en aanvullende functionaliteiten. Allemaal met als doel de app steeds beter te aansluiten bij wat vakmensen in de technieknodig hebben.

 

“Ik raad iedereen aan deze app te gebruiken!”

 

 

Wil je de app gebruiken? Klik hier!

 

Gebruik je de app al en heb je tips of suggesties voor verbeteringen? Neem dan gerust contact met ons op via info@arbotechniek.nl.